Oslo sportslager Tyrvinglekene

Bærum Idrettspark eller Nadderud Stadion?

Vi gleder oss stort til å kunne arrangere Oslo Sportslager Tyrvinglekene på den nye friidrettsstadion i Bærum Idrettspark.

Per nå er dato for ferdigstillelse av anlegget satt til 31.05.2022, kun 2 uker før Oslo Sportslager Tyrvinglekene. Tilfelle ytterligere forsinkelser på anlegget har vi også booket Nadderud Stadion som back-up anlegg. Informasjon om hvilke stadion som blir benyttet, følg med på Tyrvinglekene.no.

*Grunnet utfordringer knyttet til kastanlegget på Nadderud Stadion, vil diskos og slegge bli arrangert på annen lokasjon dersom Oslo Sportslager Tyrvinglekene må avholdes på Nadderud. Dersom Bærum Idrettspark står ferdig, vil slegge organiseres torsdagskveld for 13-16 åringer og fredag formiddag for 17 til senior.

dager igjen

Stevnenyheter