Oslo sportslager Tyrvinglekene

Velkommen til Oslo Sportslager Tyrvinglekene 2022

Tyrving IL ønsker å invitere hele friidretts Norge til Oslo Sportslager Tyrvinglekene 09.06 til 12.06, for første gang på friidrettsstadion på Bærum Idrettspark (forhåpentligvis).

Påmelding skjer via minidrett: https://minidrett.nif.no/Event#366579-011 

Påmeldingsfristen er satt til 30.05.2022.

Per nå er dato for ferdigstillelse av Bærum Idrettspark satt til 31.05.2022, kun 2 uker før Oslo Sportslager Tyrvinglekene. Tilfelle ytterligere forsinkelser på anlegget har vi også booket Nadderud Stadion som back-up anlegg. For informasjon om hvilke stadion som blir benyttet, følg med på Tyrvinglekene.no.

*Grunnet utfordringer knyttet til kastanlegget på Nadderud Stadion, vil diskos og slegge bli arrangert på annen lokasjon dersom Oslo Sportslager Tyrvinglekene må avholdes på Nadderud. Dersom Bærum Idrettspark står ferdig, vil slegge organiseres torsdagskveld for 13-16 åringer og fredag formiddag for 17 til senior.

2022 Invitasjon TL ute

dager igjen

Stevnenyheter