Oslo sportslager Tyrvinglekene

Bærum Idrettspark eller Nadderud?

Etter en lengre periode med usikkerhet har Tyrving IL – friidrett tatt avgjørelsen for hvor Oslo Sportslager Tyrvinglekene 10.-12. juni skal arrangeres.

I samråd med Bærum kommune har vi besluttet å arrangere Oslo Sportslager Tyrvinglekene på Nadderud Stadion.

Vi forsøkte å holde avgjørelsen så lenge som mulig, men grunnet usikkerhet i forhold til ferdigstillelse måtte vi ta beslutningen om å arrangere på Nadderud Stadion. Dette er selvfølgelig ikke hva vi håpet på, men vi ser frem til å kunne gi Nadderud en fullskala avslutning, noe vi ikke fikk gjort i september 2021.

For påmelding til Oslo Sportslager Tyrvinglekene se her: https://minidrett.nif.no/Event#366579-011

SLEGGE OG DISKOS: Siden Bærum Kommune har startet arbeidet med å fjerne kastbanen på Nadderud, vil slegge og diskos arrangeres på den nye stadion i Bærum Idrettspark. Alle som har meldt seg på til slegge vil motta en e-post med forespørsel om de har mulighet til å endre konkurransedag fra torsdag til lørdag 11. juni.

dager igjen

Stevnenyheter